“Víz! Nem szükséges vagy az életben: maga az élet vagy.”

(Antoine de Saint-Exupery)

 

A víz nélkülözhetetlen alkotóelem az élet minden dimenziója számára, ugyanakkor páratlan lehetőségeket is kínál, hogy a civilizációtól elcsigázott testünk-lelkünk feltöltődjön energiával. A fürdőzés, vízi sportok, vitorlázás vagy akár horgászás során minden porcikánk együtt lüktet, hullámzik a természettel – maga az élet vesz minket körül teljes harmóniájában.

 

Ez a gondolat inspirálta vállalkozásunk megszületését, az úszóházakat tervező és kivitelező Luxury Floating Home-ot. 1989 óta dolgozunk az építőiparban: 30 lakásos társasházak és luxusházak megvalósításávál csiszoltuk professzionálisra szakértelmünket, míg végül közel két évtized tapasztalával felvértezve kezdtük meg 2007-ben az úszóházak alapját képező beton pontonok tervezését. A célunk egy olyan úszó platform megalkotása volt, mely könnyebb és kisebb merülésű az alkalmazásban lévő platformoknál, az eredmény pedig egy forradalmian új technológia lett, melyre 100+1 év garanciát tudunk vállalni.

 

Az úszóházak tervezése és kivitelezése során maximálisan figyelembe vesszük megrendelőink igényeit – célunk, hogy az úszóházak az utazás, kikapcsolódás csúcspontját jelentsék, de egyben meglegyen a hazatérés érzése is. Legyen szó tengerről, folyóról vagy tóról a kandallótól a napkollektorig egyedi, környezetbarát megoldásokkal varázsolunk kényelmes álomotthont a természet egyik legfantasztikusabb alkotására, a vízre.